Hotels in de buurt van Perugia in Umbrië Pietralunga

Hotel in Umbria a Pietralunga vicino Perugia Gubbio Umbertide Assisi Città di CastelloHotel Candeleto is een hotel op 600 meter boven zeeniveau, midden in een geweldig dennenbos, waar het haar naam aan ontleent. Het hotel heeft ruime zalen, een TV zaal en een bar, alles omringd door grote ramen en enorme terrassen met panoramisch uitzicht.

Het hotel heeft 33 comfortabele kamers, allemaal met privé sanitair, telefoon, TV, vloerbedekking en balkon, voor 1 tot 4 personen.

De keuken wordt verzorgd door de eigenaren zelf en garandeert delicate smaken en authenticiteit. Het door de familie gerunde bedrijf garandeert een optimale service met veel hartelijkheid en beleefdheid.

Het complex is geschikt voor grote banketten, meetings of congressen en beschikt over een zwembad met ligbedden en parasols, een kinderspeelhoek, tafeltennis, biljarttafels en een discotheek. De ligging nodigt uit voor wandelingen over natuurlijke wandelroutes in het groen met de mogelijkheid om eekhoorns, vogels  en andere dierlijke bewoners van het dennenbos te treffen.

Er bestaan verder mogelijkheden voor tochten te voet of te paard  en fietstochten per mountainbike allemaal met gps. Het complex is uitstekend geschikt voor trainingskampen voor verschillende sportdisciplines.

De grote buitenruimtes zijn ideaal voor zomerkampen voor jongeren en voetbalscholen met de mogelijkheid om te beschikken over perfecte sportvelden met atletiekbaan en sporthal.

Steeds belangrijker “ groen”.

Al jaren richt de directie zich op duurzaamheid met belangrijke maatregelen;  De grootste zonnepanelen- constructie van het dorp voor de productie van energie, spaar- of led-verlichting, besparingsmaatregelen voor minder waterverbruik en natuurlijk afvalscheiding.

en de nl ita

Offerte e News

Libro degli Ospiti

Libro degli Ospiti - Guestbook

Newsletter

I vostri dati saranno trattati nel rispetto delle norme sulla privacy

Mappa del Sito | Webmail | Login | NewsletterAl fine di fornire la migliore esperienza online questo sito utilizza i cookies. Utilizzando il nostro sito, l'utente accetta il nostro utilizzo da parte dei cookie.